Mix & go!

Räddaren i nöden när man ligger hemma helt genomförkyld med igensvullna ögon är en liten flaska som heter Mix & go. Det är olika smakämnen som du tillsätter ditt vatten för lite sockerfri smak. Mycket godare än fun light och annat sockerfritt du kan hitta. Perfekt att ha med när man äter ute eller som i mitt fall när man ligger febrig hemma och drömmer om kalla läskande söta drycker. Finns på de flesta ICA affärer i smakerna äpple och svartavinbär, sommarfrukter (min favorit) och apelsin och persika. 

I love Mix & go to flavour my water sugarfree. It’s perfect to have in your bag and use when you eat out and want something sweet to drink. It’s also perfect when your like i lying sick at home and want something other than plain water to drink. Sweet but sugarfree. It comes in different tastes and my favourite is summerfruit but these on the picture are good to. It tastes much better then fun light for instance. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s