Guess what i’m doing!?

Med lite hjälp av Mija Kinnings youtubeklipp har jag knäckt koden. Tränar på provtyg för att få in tekniken. Undrar ni vad jag tränar på? Jo balkongen närmar sig inredningsdags. Eftersom bänken är platsbyggd så finns inga dynor som passar. Vi har fått för oss att vi ska fixa det själva. Jag testar därför lite olika varianter på dynhörn etc. Hmm klarar jag det här får man nog säga att det är ganska avancerat för att vara mig. Vet inte riktigt vad jag gett mig in på men jag ska uppdatera er vart efter. Nu börjar jakten på skum och tyg mm.  

Our balcony furniture is almost finished. It’s going to be hard to find pads that fit them. Therefore we are going to sew our own. I’m training on bits and pieces of cloth to get the right sawing tecnique. I have no idea if i will pull this of but i’m going to try. I will keep you posted. Now the hunt for the right material and the perfect cloth  begins. Wish us luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s