Breakfast de luxe!

Färgargården i Norrköping har öppnat igen efter att det brann ner för ett par år sedan. Jag har så många fina barndomsminnen därifrån. Mormor och morfar bjöd alltid på våfflor där. Tyvärr har de ju ett rätt så sockrigt utbud. Det passar inte mig längre men suget efter våfflor kommer så fort jag hör någon nämna Färgargården. Därför rotade jag fram ett riktigt gammalt våffeljärn från mormor eller farmor. Jag snodde ihop smet LCHF-style och gjorde frukostvåfflor. Jag lördagsöverraskade min man med denna smaskiga frukost de luxe.  De blev goda men inte jättefrasiga. Det finns massor med LCHF recept på nätet och nästa gång ska jag testa en annan variant. Till hade jag grädde och lite blåbär. Kanske inte samma känsla och smak som på Färgargården men nu ”saknar” jag inte riktigt lika mycket längre…

   

I made some really good LCHF waffles for breakfast this morning. We ate them with wipped cream and blueberries. I really miss food like waffles, bread and so forth. There is always a better option though without sugar, you just have to find it. When i miss something i search the net for recipes and ”voila” i don’t miss so much anymore…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s