Game of thrones style!

Ibland vet man inte vad man saknar förrän man ser det, haha! En kollega har en sådan frän temugg med en klättrande drake på. Jag som älskar drakar och sånt fick en omedelbar ha-kärlek. Den kommer från Annikas keramik. Hon har del i en butik på Gotland där hon säljer sina alster och så brukar hon åka runt på olika marknader. Först tänkte jag vänta till Gotland men sedan kunde jag inte ”härta” mig längre utan jag mailade Annika och skickade efter två stycken. Nu har jag dom här hemma och är så nöjd med mina Game of Thrones inspirerade muggar. En att dricka te i hemma och en att ha på jobbet. I sommar ska jag spana in resten av utbudet i butiken. Jag har nämligen sett muggar med katter och annat kul på hennes hemsida, som du hittar HÄR. 

       

Check out my new game of thrones inspired tea mugs! I just love them. They are from Annikas ceramics and are handmade. Check out her website HERE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s