Time to move on!

Det är dags att röra på sig. Jag har stått still alldeles för länge. De senaste fem åren har jag haft mer eller mindre yrkesmässig stiljte. Det senaste året har det blivit smärtsamt uppenbart att om jag inte satsar på mig själv så lär ingen annan göra det heller. Jag har kämpat hårt med mitt beslut att gå vidare det senaste halvåret. Det har varit mycket tårar, besvikelse, ilska, frustration, ångest och sorg. Jag har gjort det jag förväntas göra på dagarna och gråtit varje kväll. Jag har efter närmare 14 år på samma arbetsplats bestämt mig för att gå mot nya utmaningar och ge mig själv en chans att börja om. Jag har en vecka kvar att jobba på mitt gamla jobb innan jag börjar på mitt nya. Det är pirrigt, nervöst och med skräckblandad förtjusning som jag går från att vara gammal i gården till att vara helt ny. Det blir verkligen att börja om även om det fortfarande är inom samma gebit. Den här processen har tagit hårt på mina krafter och jag är helt genomslut. Bloggen bland mycket annat har blivit lidande. Jag har ingen inspiration just nu och jag behöver få landa och komma igen.  Min blogg är mitt mitt andningshål och när inspirationen kommer tillbaka då lär ni märka det. Just nu ligger fokus på att må bra och att få en bra start på ett nytt liv. Som alltid när regntunga mål hopas då vänder jag mig mot blommor och färg.  Bilden tog jag utanför mitt jobb i veckan. Jag är också en riktigt ordspråknörd och har alltid något citat som tröstar mig. Just nu tänker jag mycket Nelson. Det är dags att ta sig ur sitt eget fängelse och gå med nya krafter mot en dörr som står på glänt och där bara jag själv bestämmer exakt hur ljust det är på andra sidan.  Jag kommer att titta in här med jämna mellanrum men kanske inte varje dag under en period. Må så gott så länge så hörs vi snart igen.   

   

It’s time to move on and start over. The last five years i haven’t progressed one bit at work. The last year it has been painfully obvious that if i don’t bet on myself no one else will. The last six months have been really painful with lots of tears and anxiety. I have finally decided to give myself the chance of something better and i’m putting myself out there. After 14 years at my current job i’m moving on to a new one. This may seem like a simple choice but it has been far from that for me due to the circumstances. I’m tired and drained of energy. I’m leaving my mental prison and has started my walk towards a new start. This process has left me with little inspiration to do aything else. I will check in regulary but not every day. I will take my time to start over and boost myself with the confidence i need. I will see you all soon. When my inspiration returns you will be the first to notice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s