Beltcollection and snow!

Jag har ett svart läderskärp och ett vitt som funkar skapligt. Jag har länge tänkt utöka mitt förråd av skärp men inte kommit loss. Nu har jag bestämt mig för att starta upp en liten samling av secondhandskärp. Först ut blev det här lite militärmönstrade och färgade skärpet från myrorna. Snyggt till tex grå byxor och vit blus. Funkar även till svart, vitt, grönt etc. Armbandet hittade jag för en tia på en annan loppis. Det är från märket snö. Jag är så nöjd med mina fynd! 

   

New in from my latest secondhand shopping. A military inspired belt to my newly started collection of belts and a braclet from Snow. I’m very happy with my new findings. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s