Piggy Bank collection!

Vi har påbörjat en liten samling. Det började med att min man har två stycken små bank sparbössor från när han var liten. Vi har sedan utökat samlingen med ett par stycken. I helgen hittade jag ytterligare en. Det är dessutom originalet till alla små plastelefanter som är så poppis nu.  

 

We have a small collection of piggy banks. This weekend i found this elephant secondhand. He will join his friends in our vitrine cupboard. In these digital days they don’t make these plastic piggy banks anymore. I have looked for one for a long time so i’m quite happy to now extend our collection. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s