A week ago!

Idag för en vecka sen var jag på megaloppis och trädgårdsdag. Solen sken och det var lite blåsigt. Idag öser regnet ner och jag sitter med värmefilt på vår inglasade balkong. Jag skulle egentligen haft en shoppingdag men kropp och knopp säger ifrån. Det får bli en vilodag istället. Ni har redan sett några av mina fynd från förra veckan men här kommer ett till. Jag ska skaffa en yogamatta och sedan sätta igång på allvar. Den här boken hittade jag för 20kr. Det plus youtube blir en bra start. 

K  

Last week this day i went secondhandshopping at a big fleamarket. The sun was shining. You have already seen some of my findings. Here is another one. I have started with my own yoga. This book will complement youtube fine. Today it’s raining cats and dogs and i don’t feel like going anywhere. A perfect day for indoor yoga! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s