New in! 

Idag gick jag en sväng på stan efter jobbet! Jag har velat ha en randig sommarklänning ett bra tag nu och idag hittade jag en på Cubus. Den satt som en smäck och kommer att invigas inom kort. Jag kommer att matcha den med jeansjacka och sneakers eller ballerina. Till detta ringar eller pärlor i öronen. Blir det fint väder kommer en outfitbild senare. Känner på mig att det blir en sommarfavorit. Jag kan även ha den med vit eller blå kofta eller varför inte min ceriserosa jeansjacka eller blå kavaj.  Hann även med en sväng på TGR. Köpte ett set med salt och pepparströare i form av origamisvanar i porslin till köket samt ögonhäftstift att ha på nya jobbet bara för att det är coolt.

     

New in from Cubus is a white dress with blue stripes. I’m going to wear it with my jeansjacket from Åhlens, blue sneakers or ballerina shoes. The only accessory will be earrings in silver or pearl earrings. Maybe i will show you an outfit picture later! I also bought salt and pepper swan shakers, origamistyle, and some cool eye thumbtacks at TGR.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s