The art of folding plastic bags!

Jag har länge retat mig på vår trulsiga hög med plastpåsar som ligger och skräpar. Av en slump hittade jag ett klipp på youtube om hur man smartast viker påsar. Jag testade och snart är alla påsar hemma vikta på detta sätt. Jag spelade in ett eget klipp med inspiration från det franska klipp jag hittade. I fortsättning viks påsarna direkt när de är urplockade hemma hos oss. På så sätt blir det aldrig stökigt. 

Vi har gått från detta moras till att… 

  
Få små vikta påsar enligt denna bild!

Såhär gick det till…

  
I found a youtube clip on a smart way to fold plastic bags that otherwise take up a lot of space. I hate when they lay around and look messy. I made my own clip inspired by the clip i saw. Finially i have found a non clutter way to store our plastic bags. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s