Vacation 2015

Min sista semestervecka rullar på! Eftersom jag precis bytt jobb blev det tre veckor i år. Det har varit tre välbehövliga veckor. Jag mår något bättre med kristallsjukan även om jag fortfarande känner av den. Att resa sig från liggande position är värst! Jag har lyckats få till en bra blandning på senestern i år och känner mig nöjd. Här kommer ett kort sammandrag!

Allt började med en fantastisk vecka på Gotland. Som jag längtat efter detta.  

 Vecka två fick inledas med vila i upprätt position. Allt gick långsammare på grund av viruset. Trots detta har jag målat möblerna till balkongen klart. Vädret var toppen och supervarmt.  Vi tog en tur med vår veteranbil (jag ska visa er senare). Sovrumstavlan lämnades in för inramning. Optikerbesök bokades in. Jag målade klart min första akvarell på många år. En lunchträff på stan med en kompis hanns också med.  
  Min sista semestervecka inleddes med ett dyrt besök hos optikern. Det var dock hög tid att göra något åt seendet. Min man fixade klart blomförvaringen till balkongen. Dessa ska jag måla idag. Igår var jag hembjuden till en annan kompis på lunch. Jag hann även med ett besök på myrorna. Idag väntar måleri som sagt men även snickeri av bord till balkongen. Jag hoppas på en akut massagetid. Hade också tänkt att måla lite på akvarell nummer två. 

Resten av veckan har vi planerat in att hämta tavlan, titta på avsnitt tre av Sommar med Ernst, ev. åka på en marknad, måla klart balkongmöbler, fixa ett par andra pysselprojekt. Min man ska också han till optikern. Han har en vecka semester kvar när jag börjar jobba. Då får det bli kvällspyssel ihop istället.  Avslutar med en bild som min syster Karin tog av min systerson på Gotland. Den säger väl allt! Faktum är att det är så jag känner också! Jag har haft tre bra veckor och det är ju inte riktigt slut än. Mina energidepåer börjar fyllas på inför hösten.

 Ps: Jag jobbar på en överraskning när det gäller mitt bloggande! Det kommer jag att avslöja om ett tag, so stay tuned people!
I have had three great vacation weeks this year! My energy depot is starting to fill up. I started with a great week at the Island of Gotland with my family. Despite the virus ”crystal disease” i have managed to enjoy my free days. It has been a mix of projects at home, making necessary errands, meeting friends, taking small trips, resting and enjoying time at home. For instance i have painted our balcony furniture, painted my first aquarelle in years, ordered new glasses, framed a picture to our bedroom and shopped clothes secondhand. The last picture that my sister Karin took of my nephew at Gotland says it all! 

I’m also working on a bit of a surprise that concerns my blog. I will tell you shortly. 

See you soon! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s