Inspiration from Gotland!

Jag har börjat ta upp mitt målande. Köpte akvarell färger innan semestern. Med inspiration från Gotland har jag nu gjort mina första försök. Jag har inte målat på länge men oj vad kul det är. Nu ska här tränas och övas teknik!  

 Mitt första försök… 
 Har även målat denna vallmo med inspiration från Gotland 
 When i was younger i painted a lot. Then life came between and i sort of let it lay. Now i feel like starting again! With inspiration from Gotland i have painted these aquarelles. I’m very rusty but oh boy what fun it is! I’m just warming up. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s