Flower holders!

Som ni vet så fixar vi med vår balkong för fullt! Jag har målat bänkarna, min man håller på och bygger bord. Han har även byggt ett gäng träramar som kan stå upp! Dessa ska jag pussla ihop till en snygg blomförvaring för blomkrukor. Just nu målar jag dom svarta. Det går framåt! 

  

Our balcony renovation moves slowly forward! I have painted our benches and my husband is building a table. He also made these ”flowerholders” that i’m now painting black. I will show you the idea with them when we are finished. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s