Me against the lazybug!

Ett – noll till mig! Idag vann jag över latmasken och tog mig ut en sväng mellan skurarna. Jag vet egentligen inte varför jag låter latmasken vinna. Jag trivs ju så bra när jag får röra på mig. Nej nu blir det upp till kamp! Mer motion är målet… Jag kan ju inte skylla på tråkiga omgivningar iallafall!

    
 Today i won against the lazybug and went out for a morning walk! I don’t know why i let my lazy side win. I feel so much better when i excercise! It’s high time to start to fight the bug!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s