Happy face!

Jag har tidigare berättat om att jag vill ha Meyer Levigne krukor med målade ansikten. De kostar en del så jag fick för mig att göra en egen variant. För länge sedan köpte jag en kruka på loppis som skulle passa bra! Nu är den klar och jag är nöjd. Originalen står såklart fortfarande på min önskelista men så länge duger min egen variant bra. Jag ska leta efter ett par krukor till i olika storlekar så min kruka får ett par kompisar. Jag fick träna på papper innan jag fick till det och förritade sedan med blyerts innan jag fyllde i med tuschpenna.  Krukan var rosa och lite knöglig när jag köpte den. Jag målade den vit med vanlig målarfärg som jag har använt till ett annat miniprojekt. Det får ni se en annan gång. Nu är krukan vit och lite knöglig, haha! 

    
I found this flowerpot secondhand this spring. I bought it with a desire to do my own Meyer Levigne inspired flowerpot with a painted face.  Some white paint and a black marker pen later it look like this. It will make due until i buy some originals from Meyer Levigne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s