What’s up! 

Min dotter har kommit hem från Kina. Hon har kommit in på universitetet. Vi letar bostad och förbereder oss för hösten. Jag jobbar och står i, målar på balkongbordet och gör klart en del pyssel. Lagar mat, tvättar kläder och röjer runt. Min dotter kom hem med snuva och nu sticker det i min hals också. Just nu har jag ingen blogglust alls. Kika in ibland, för rätt som det är kommer jag igång igen! Vi ses snart igen. Här kommer ett bildregn från de senaste veckorna. Balkongbordet som just nu är på målning. En promenad runt mina kvarter. Pyssel med färg och ljus där en vit fågeltavla blev grågrön och blev en ljustavla istället. Äkta Kinate med specialleverans från Peking samt en bild på min ”nya” sommarkjol inköpt secondhand. 

    
    
  

  

A lot is going on right now with my daughter returning from China and getting in at the university. I work full time and try to adjust to a new job. I’m taking a short break from my blog. I will see you all shortly. Above you can see pictures from the last couple of weeks! My husband has built a table to our balcony, a powerwalk around my block, a lightbirdpicture in the making, tea from China and a newish secondhand skirt. 

 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s