Holiday greetings🎄

Det börjar bli ett tag sedan jag bloggade sist. Fokus ligger pĂ„ andra saker helt enkelt. Jag Ă€r mitt uppe i en bloggförvirring som jag inte riktigt vet vart den för mig. Vill Ă€ndĂ„ titta in och sĂ€ga hej och glad första advent till er alla! Jultider Ă€r hĂ€rliga tider tycker jag. 

HÀr Àr lite av det som hÀnt pÄ sista tiden!

Jag har en ny telefon som jag Ă€lskar. Det Ă€r en iPhone 6s i rosĂ©guld. Den Ă€r mer rosaguldig i verkligheten.  Vi har fixat julkorven inför jul och jag har faktiskt kommit en bit pĂ„ vĂ€g med julklappshandlingen. VĂ€dret Ă€r fortsatt milt med nĂ„gra dagars undantag. Fotade en vacker vinterros hos min förĂ€ldrar. Vi har hĂ€mtat smĂ„ minigranar i skogen som vi har planterat i krukor pĂ„ balkongen. (Med markĂ€garens tillstĂ„nd sĂ„klart)  PĂ„ mitt nattduksbord ligger följande böcker just nu. Jag har dock inte orkat börja lĂ€sa dom Ă€n. Min stora höst och mörker trötthet styr det mesta just nu!   IgĂ„r var vi pĂ„ Ă„rets andra julmarknad i VĂ€rmekyrkan i Norrköping. (Den första var pĂ„ EkenĂ€s för nĂ„n vecka sedan) Älskar stĂ€mningen och inspirationen. Jag köpte adventste och en grankrans till dörren.  PĂ„ kvĂ€llen var vi pĂ„ Ă„rets första julbord pĂ„ Wreta GĂ€stgiveri. Ett utsökt gott julbord med suverĂ€n service till tonerna av vacker livesĂ„ng.

I’m still here! I actually don’t know what’s going to happen to my blog right now. I just wanted to check in and give you some holiday greetings. You can see some of what i have been doing in the photos above. I have a new phone that i love. We have fairly warm wheaters, but one chilly day i took a picture of a winterrose in my parents garden. I have visited some christmas fairs and been on our first ”christmas food eating” among a lot of other things. I love this season! See you soon🎄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s