Concrete goals!

En peppbild är bra som påminnelse om vart jag vill under 2016. Målen blir dock lite diffusa så därför bryter jag ner dom i mer konkreta uppdrag.

Nyttigare och mer hälsosam mat innebär att jag vill ta bort så mycket jag kan av gluten, soya och mejerier i kosten. Jag vill också äta mer grönsaker, fisk och ägg. Jag har köpt en bok om hur man äter mer antiinflammatorisk mat. Den ska lusläsas och sedan ska jag ”forska” fram en kost som får mig att må bättre. Jag fortsätter att elliminera så mycket kolhydrater som jag kan.

Oragnisera mitt hem innebär dels att rensa upp i röran vi har i skåp, lådor och förråd men även att få ordning på tekniken med allt från lösenord till att fixa min nya blogg. Målet är en ”Walk in closet” och en blogg med mera ämnesbestämt innehåll. Vi har även en hel del saker som vi vill fixa här hemma. En bänkskiva till lågskåpen i hallen, dynor och nya solgardiner till balkongen, kakeldekor till köket och sätta upp en tavla i sovrummet för att nämna några saker vi vill få gjort.

Motion innebär att jag vill utveckla min yoga men även testa chigong. Jag ska promenera minst två gånger i veckan och ta mig ut på en lunchprom så fort jag får tillfälle. Jag ska anmäla mig till ett yogacenter och komma igång med yoga minst en gång i veckan.

Hälsa innebär även att jag ska ta hand bättre om mig själv. Jag ska därför boka in tider för ett par nödvändiga läkarbesök som behöver göras. Det innebär också mer avslappning i form av meditation, härliga varma bad till att klippa mig och ta hand om naglar och kropp.

I övrigt vill jag uppleva mer hav och frisk luft, få ordning på min garderob, läsa fler böcker, umgås med nära och kära, måla och skapa mycket mera.

Det är tur att jag har 12 månader på mig. För att komma loss bryter jag ner mina ”uppdrag” i ännu mindre delar varje månad. Mer om det vid ett senare tillfälle.

img_3533

IMG_2620

korinspopalsvast

IMG_4359

img_3128

 

To have an inspiration board for 2016 is a good reminder of the goals i have set for myself this year. To make it work i have made more concrete goals. Here are some of them:

Eat healthy means that i will more greens, fish and eggs and less carbs, gluten and dairy products.

Organize my home means sorting out the clutter in our cupboards and storage. It also means that i will get my technique in order and work on my new more subject based blog.

I will try chi gong, more yoga and take long walks several times a week.

I will also take better care of myself in every way. That means making a couple of necessary doctor appointments.

This year i want to experience more sea view and fresh air. I want to read more books. I want to sort out my closet. I want to make more of my own art. I also want to spend more time with my family.

I have already made a list for January…. but more about that later.

Twelve months…. here we go!

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s