Hobbies!

Vi är inne i februari och jag jobbar på med mina mål för året. Istället för att köra allt på en gång så tar jag ett steg i taget! Jobbar på min hälsa, en ny blogg och rensar hemma. När det gäller livskvalité jobbar jag på att hitta stunder för avkoppling och lugn. Jag har köpt en mindfulness bok (en målarbok för vuxna). Det är ett jätteskönt sätt att låta tankarna flyga fritt och att koppla av i lugn och ro. Det finns inga krav på prestationer, inget som behöver bli klart och inga mål som behöver uppnås. Jag bara tar min bok, mina kritor och sätter mig en stund för att koppla bort allt. Sätter på lite svag musik i bakgrunden och njuter av här och nu.  

 
I just bought this coloring book called Mindfulness. I just take my crayons and fill the pages with color. There are no goals, no results required! I just paint here and now and enjoy some quiet time to relax. I love it ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s