Knitting!

Det var nog typ 32 år sedan eller mer som jag stickade något senast. Helt plötsligt har lusten att sticka infunnit sig. Med lite hjälp av youtube har jag lyckats komma igång med att lägga upp maskor och påbörja en rätstickad halsduk. Det går långsamt och är puligt som sjutton men skam den som ger sig. Jag har bestämt mig för att det bara ska gå och att jag bara ska bli klar.  

 
Suddenly from nowhere i felt like knitting! I last knitted in school like 32 years ago. With a little help from youtube i have just begun with my first project! I will show you later.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s