Huge todo-list 

Igår var det äntligen lördag! Min todo-lista var väldigt lång. Nu nu skulle det bli ordning hemma. Som vanligt när jag får lite extra energi så ska allt som legat still ett tag hända. Jag blir helt låst och fastnar i vad ska jag göra först… Vips har hela dagen gått och jag har bara hunnit med typ två punkter på listan. Vi var och hälsade på min svägerskas nya små lamm och vi veckohandlade. I övrigt har jag bara lyckats tvätta ett par maskiner tvätt av typ fem. Jag lyckades också få bort två av sex kartonger från den stora garderoben. I mitt huvud hade jag fått undan all tvätt, storstädat tvättstugan och tömt hela garderoben samt rensat och fixat undan allt i den. Jag hade lagat mat för hela veckan och varit och handlat träningskläder till yoga mm samt hälsat på lammen. Jaja idag är det söndag och jag har hela dagen på mig att hinna klart hrm! Jag ”tror” jag ska dra ner på tempot och satsa på ett par grejer till och sedan ta en promenad och vila lite. Jag har en lång vecka framför mig. Här kommer söndagen i bilder  
   
   
  
My todo-list for this weekend is huge! Everything that i haven’t done the last couple of weeks are supposed to happen now… Well i won’t have time or energy to fix all of my list. I have to learn to slow down and be realistic about it. One thing that we did do yesterday was to greet some newborn lambs. I love them they are so cute! Today i’m going to pick something else on my long list to do and the rest i will save for later.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s