Frame your memories!

Vi var på IKEA häromdagen och då hittade jag ramar för gamla LP-skivor. Jag  har sett andra varianter men de kostade lite väl mycket. Jag blev därför glad när IKEAS variant bara kostade 79kr styck. Nästa gång jag kommer dit ska jag investera i ett par. Vi har ju en hel del äkta vinylskivor, old style, hemma. En del av dem har så fina omslag!  

 
I found theses frames for old record covers. They had  a really good price. I found them at IKEA when i visited ”the big store” a couple of days ago. Next time i go there i will buy a few to display my old covers…. Ahhh memory lane! It will be like framing old memories.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s