OMG what a week!

Det var säkert tio år sedan eller mer som jag hade rejäl influensa. Fy så dåliga jag och min man har varit. Han ligger några dagar före mig och mår nu lite bättre. Jag har nog ett par dagar kvar innan det vänder ordentligt. Alltså de sista sju dagarna kan vara de värsta på länge.

Räddningen jobbiga stunder har varit mina drömmar! 

Jag har drömt om att jogga och känna mig i form. För någon som knappt är på powerwalk stadiet känns jogging långt borta men skam den som ger sig…

Jag har funderat på min bokläsning och vilken bok jag ska läsa så fort jag orkar…


Varje höst i takt med att det blir mörkare så vill jag gå i ide. Min klädstil blir totalt ointressant. Jeans och stora tjocka tröjor. Orkar vare sig med hår, naglar eller smink. Den här gången har det hållt i sig väldigt länge. Det är först nu som klädinspiration så smått börjar vakna till liv. Jag letar mycket inspiration på pinterest just nu där jag tex hämtade denna bild.


Jag har beställt en bok om picknick på olika sätt av Kammebornia som jag längtar efter att den ska dimpa ner i brevlådan. 

Jag har legat i soffan hela veckan och tittat på tv. Sett varenda skitserie som finns. När inte huvudet har hängt med så har jag lyssnat tv… Nu är jag så trött på skiten så jag vill bara ha tyst omkring och helst ska det inte vara några rörliga bilder alls. Nu loggar jag ut och stänger av ett tag. Jag behöver vila mig i form. Må så gott så hörs vi senare. 

Me and my husband have been sick with the flu for more than a week now. We are on the mend but there is still some days left before we will feel totally fine again. Above you can see what i have been dreaming of this week. My health, running free, the next book i’m going to read and my spring closet. I also have ordered a book from one of my favorite blogs Kammebornia. I will se you all again when i feel better☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s