Summer feelings!

Jag har varit mer eller mindre dålig i tre veckor nu med hosta och trötthet. Igår var första dagen på länge som jag tänkte på nåt annat än ”överleva dagen så jag får komma hem och vila”. Jag känner sakta sakta att krafterna återvänder och med det lusten att göra nåt annat än äta, sova och jobba. Vädret är underbart just nu och igår tog jag mig ut på en miniprom. Det gick tungt men det var så härligt. 

Finally my cold from hell is starting to give in. I have had a virus for more than three weeks now. Yesterday i went for a short walk. I got summerfeelings and i can feel my energy slowly return.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s