Summer reading!

Jag har varit inne i en riktig lästorka ett längre tag! Nu har det lossnat och jag har kommit igång med min läsning igen. Jag är så glad över det! Nu har jag ju ingen hängmatta för sommarläsning men jag har en fin balkong att mysa och läsa på. Det här är semester för mig, bara vara!

Sommarens lässkörd såhär långt samt en liten söt bokpralin som jag läser just nu.


I finally have time to read books! I have been longing for that through out the cold season. I’m often so tired when i come home from work and have no energy for reading. Well i’m making up for it now. I have read five books so far this vaccation and is currently reading the sixth one. I love it! This is relaxation for me. The best one so far is ”Girl on a train” i believe it will come as a movie with Emelie Blunt this fall. That’s a movie i’m going to see for sure!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s