As of latest…

Först ska man peppa vår, sedan vrålnjuta av sommaren. Just nu pratar alla om nystart i höst. Själv har jag fullt upp med att komma iordning med min hälsa. Ett läkarbesök och svar på blodprover gav förmodligen svar på den enorma trötthet jag lider av. Så just nu peppar jag inte höst utan jag peppar för mer energi och hoppas att jag äntligen är på rätt spår. Jag har inte bloggat särskilt mycket här på ett tag nu. Jag har helt enkelt ägnat mig åt att bygga upp en annan mer intresseinriktad blogg. Jag ska berätta mer om det senare. Jag kommer fortsätta med den här bloggen också men kommer att renodla den lite mer. 

Jag har inte fotat nåt särskilt på sista tiden men här kommer några bilder:

Min man hittade ett gammalt kortspel när han rensade. Det handlade om sportbilar… Jag förlorade när vi testspelade men kul var det!

Jag hittade ett par earjackets från snö på rea för halva priset och slog till. 

En av de riktigt varma dagarna i slutet av Juli åkte min man och jag på en liten roadtrip. Jag har kort kjol på mig vilket inte skulle hänt för några år sedan. Jag har alltid haft komplex för min vita hy. I år är första året jag fullständigt har struntat i det. Så befriande!


Senast lästa bok är ”Jag heter inte Miriam” av Majgull Axelsson. En otroligt stark och gripande bok. 


As of latest i have been focusing on my health. Some bloodtests gave me some new insight and maybe i finally am on my way to feel better. I have not been taking a lot of photos but here are some new ones. My husband found a fun old cardgame about sportscars when he cleaned out some boxes. We tried it out and he won… but it was still fun. I found a pair of earjackets with pearls on sale and i am so happy with my finding. One weekend we went on a roadtrip and i had a short skirt on. I have always hated my white skin so i have always been wearing long skirts or trousers in the summertime. This year i decided to ignore my white skin and dress as i feel. It was so liberating! My last read book is ”My name isn’t Miriam” by Majgull Axelsson. A very strong and moving story. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s