Let’s just forget this weekend…

Har en urjobbig helg, blääää! Jag tänker glömma den fort och raskt gå vidare. 

Drömmer om höstfint på balkongen nu när sommarblommorna börjar troppa av! Tydligen är blodtopp en blomma som är inne i höst. Det är egentligen en rabattblomma men jag tänker att den skulle funka i kruka också. Det går även att sätta dem i buketter och vaser, så fint! Jag har för övrigt planterat om en hel del blommor och tagit skott som jag försöker driva upp! Jag är så himla nöjd. Morfar ler i sin himmel, det hade han nog aldrig trott. Har även börjat fundera på min höstgarderob, jag behöver verkligen uppdatera den. Bort med höga klackar och röda stövlar dock och in med lagom höga svarta kängor och höstskor, gärna i lite lackmaterial.Jag jobbar vidare på min andra blogg, den om böcker. Nu törs jag äntligen släppa adressen här. Kanske vill ni kika in där någon gång. Isåfall är ni varmt välkomna! 

https://mittbokmarke.wordpress.com

Ett par av de senaste böcker jag har recenserat är:Jag har skaffat mig netflix och börjat kolla på serier och filmer. En serie som jag kan rekommendera är ”Stranger things” så läskig och bra. Winona Ryder gör en jättebra rollprestation. Jag har även spanat lite på Shadowhunters vilket jag  inte kan rekommendera, riktigt dålig faktiskt.I’m having a really bad weekend that i will try to forget as soon as possible. Moving on!  As of latest i’m thinking of autumnflowers on the balcony. I’m also growing flower cuttings. I dream of new fall outfits. I really need to update my wardrobe. I read a lot and i work on my new bookblog, see the adress above. I just signed up for netflix and i just finished the series ”Stranger things” i can really recommend it, so creepy but good! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s