Fun things!

Jag har haft svårt att komma igång med att lyssna på poddar, nu har jag hittat Säker stil podden med Emilia och Ebba. Den kan jag rekommendera om ni gillar mode och stil. Här hittar ni den! Ibland är det kul att lösa melodikrysset. Den går i radion på lördagar. Vi brukar dock ladda ner den som podd och köra när vi känner för det! Här kan ni hitta krysset! Bästa fotoappen just nu om ni frågar mig är Lumyer. Det går att få så roliga animationer till foton. Värt att testa om man gillar sånt. Finns på app-store. ​​

​På paddan (iPad) läser jag alla mina tidningar numera som tex, Elle, Chic, Femina och en massa heminredning och skvaller. Jag har laddat ner något som heter Ztory. Kan varmt rekommenderas. Some fun things i like to do. I listen to a stylepod with Ebba and Emilia, i solve musicquizes on the radio, i love fun photoapps and i read about fashion and interior design on my iPad. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s