In my cameraalbum…

är det knökafullt med bilder som aldrig blev publicerade någonstans men som ligger kvar och påminner om saker som hänt. Här kommer några av dom!

Vi har myssöndag idag! Tända ljus, varmt te, tjocktröja på och regnsmatter på fönsterrutorna.Vem köper toalettgodis??? Seriöst… visserligen är socker skit för kroppen men ändå.Idé till komihågbanken… ska se om jag kan härma den på nåt sätt!Ett örhänge jag gjort på silversmidet men aldrig visat.​​ Älskar effekterna från appen Lumyer by the way!

​Min fina, mitt hjärta, mitt allt!Ett av ungefär en miljard ordspråk jag sparar på. Ord talar till mig och påminner mig om vad som är viktigt. Terroriserar min dotter med visdomsord stup i kvarten… hon är måttligt road! Älskar att fota blommor, tröttnar aldrig! Älskar gröna växter och har en önskelista med växter som ska investera i! 

En bild på mig som aldrig publicerats… av förklarliga skäl. Jag kallar den ”en av Fredriks bättre” av de grimasbilder han tar på mig, hmmmNåt som står på önskelistan inför december!

Pictures from my cameraalbum in the phone. Pictures that i haven’t shown before. Things i’ve done, things i want, someone i love, a picture of me that i hate and so forth. Have a relaxing sunday people!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s