A long week with both ups and downs!

Det har varit en låång vecka! Jag har jobbat två lördagar i rad och har två kvar. Jag har somnat tidigt varenda kväll så det har inte hänt så mycket hemma. Här kommer iallafall några snapshots från veckan. 

Jobb jobb jobb!


Jotexkatalogen damp ner i lådan häromdagen. Inget som var intressant nog att köpa men det gav inspiration för juldukningen.

Veckan chock😱 stjärntecknen är omkastade och mitt liv vändes upp och ner, haha! Om detta är sant vet jag inte vem jag är längre😂

Veckans wantie! Jag har dille på grytunderlägg av någon konstig anledning! Just nu står denna högst upp på listan.

Bästa ordspråket i min samling just nu! Alltid framåt alltid uppåt!

Veckan värsta! Dags för nytt körkort med ve och fasa nytt foto! När blev det så himla dyrt att ta id-kort???! Det kostade 265kr för fyra småkort… jag höll på att tappa hakan. Det har hänt lite sen senast det var dags kan man säga och inte bara med kostnaden😳

It has been a long week! I have worked the last two saturdays and been really tired in the evenings. I have two more saturdays to go. Anyway here are some snaps from the week. Colorinspiration for christmas, new dates for starsigns (OMG is this true???) a triwet that i want, i collect triwets and have no idea why i’m doing that😂 Best saying this week and finally new photos to my new driving licence. A lot have happened since last time. Time flies!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s