Finally some energy!

Jag har helt plötsligt fått lite mer energi! Alltså plötsligt händer det! Efter nästan tre år börjar det vända. Kanske har jag hittat en stor pusselbit och kanske är jag äntligen något på spåren. Två dagar i rad har jag haft lite mer ork än vanligt. Jag törs knappt säga det högt, vill inte att det ska försvinna. Här kommer några kvällsfunderingar bara för att…

Jag vill så gärna lära mig sticka. Snart kanske jag har orken att ta tag i det! Hittade så coola drakvantar på ravelry.com (sök på smaugmittens). Jag som älskar drakar, det vore ju helt perfekt.

Hittade en snygg kjol på Ellos som jag gärna skulle klicka hem. Kanske blir det ett köp eller också ändrar jag mig. Är ju väldigt ombytlig när det gäller kläder. Det är dock väldigt frestande…

Börjar bli sugen på jul och julpynt… varenda år samma sak när vi börjar närma oss november! Mer jul till folket. Här lite papperspynt från Hemtex. Vill väldigt gärna se dom i verkligheten. Skulle bli fint i granen!

Propud choklad! Äntligen något jag kan äta som smakar choklad. Som vanligt ska man äta med måtta men jag är så nöjd att jag hittat nåt utan socker som ändå är så gott. Yummy från Nije, jag hittade dom på Ica. Tips för alla som i möjligaste mån vill utesluta socker.

Finally i have some extra energy! I’m so happy. I hope it will last! Two days in a row i feel like doing things other than work. Here are some evening thoughts. I could learn to knit just because i want a pair of smaugmittens. You find the source on Ravelry. Look at the plissé tube skirt from Ellos, i want it a lot. The cristmas spirit is creeping up on me like always this time of the year. The decorations from Hemtex would look great i our christmas tree this year. Last but not least propud… OMG heaven without sugar. My new favorite. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s