Free time and silence!

Jag tog mig en ledig dag bara sådär! Har jobbat fyra helger i rad så jag har känt mig lite sliten ett tag. Jag vill liksom bara dona runt hemma och ha det tyst omkring mig. Jag har ägnat förmiddagen åt att hänga upp gardiner (mina fönster är officiellt klara för adventspynt) tvätta kläder och laga mat. Nu ska jag ta igen mig lite och sedan ska jag ner på stan och göra ett par ärenden! Om orken räcker tänker jag gå förbi Myrorna. Vi får se!

Boken jag läser just nu. Verkar lovande!

Tände ljus för alla våra nära och kära som inte finns hos oss längre på Allhelgona. En stund till eftertanke!

Citat från samlingen som passar bra just nu! Det viktigaste är ett vackert hjärta. 

Bästa Sanna blir julvärd i år! Det blir toppen tror jag. Längtar redan efter Allsång nästa år. You go Sanna!

Det har varit snökaos runt omkring i landet men vi har varit skapligt förskonade än så länge. I morse kom dock  lite vacker tomtesnö och singlade ner. Bara vackert!​

I took a well needed day off work today! I have been working like crazy for some time now, four weekends a row, so i treated myself to a free day! Sometimes i need space and silence around me to rest. Above you can see the book i’m reading now, seems promising. On all saints day we lit candles for those loved ones that aren’t with us anymore. Sanna Nielsen will host a popular christmas television show this year. She is a favorite so that will be great. Finally winter has arrived for real to our country. I love snow but not all suedes do. A specially when there is chaos in traffic and so forth. I just think everything gets a bit brighter when there is snow on the ground.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s