Silver and silence!

Helgen började mindre bra! I fredags var jag ute på lunch med några kollegor. Jag åt nåt som jag inte tålde, ingen aning om vad. Kvällen tillbringades i fosterställning med kraftig magvärk. Note to myself… Dags att ta tag i mina magproblem. Vaknade med migränvarning lördag morgon och med en öm mage! Vi hade bokat in oss på silversmide hela helgen och det tänkte jag inte missa. Varm lång dusch, migränmedicin och solglasögon på alltså! Jag kom iväg tillslut iallafall. Lördagen gick på halvfart men jag var så glad att jag var där så det gjorde inget. Igår mådde jag aningen bättre men inte bra. Slutförde mina projekt och åkte hem nöjd! Trots att jag nog är mer ”designer” än smed så är det kul att testa på. Idag måndag fick blien hemmadag! Huvudet och kroppen sa helt enkelt ifrån big time! 

Ringen med stenen har min man gjort till mig. Han är smeden av oss två, bra team! Jag gjorde även ett par saker som ska bli julklapp som jag inte kan visa än. 

Jag tenderar att bli ledsen (läs krokodiltårar) när huvudvärken inte vill släppa av ordentligt på flera dagar. Så idag får bli en dag i tystnad! En dag att bara vara och ta hand om sig själv. Imorgon blir det nya tag!

Ps: Hittade den här roliga servettomten på nätet från panduro. Det blir fin inspiration till min juldukning.

Senast lästa bok är ”Slutet på sommaren av Anders de la Motte” Så bra och spännande, läs mer på min andra blogg, Mitt Bokmärke

Today silence is my best friend! My head has been aching for several days in a row. It makes me really sad and i cry a lot. Despite my head i took a silversmithing class this weekend. I was not about to miss it! Maybe i wasn’t in top shape but i did something fun so it was totally worth it. Above you can see some of the things i made, some are still a secret waiting for christmas. My husband made me the ring <3. You can also see some napkininspiration for christmas and the latest book i read above. Now i’m going to take care of me and my head for the rest of the day. Tomorrow will be a better day i’m sure. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s