Today we lit the first candle!

Idag firar vi första advent. Vi tänder ljus, lyssnar på julmusik och myser. Mitt hjärta är kanonförkyld så det blir mest sängläge för honom idag. Vi fick ställa in planerna för dagen. Jag smiter nog ner en sväng till Värmekyrkans julmarknad senare idag men annars blir det en hemmadag även för mig. Igår var jag hos mina föräldrar och hjälpte till med att göra årets traditionella julkorv. 

I år plockade vi fram vår adventsljusstake från George Jensen. Ljusen är handstöpta från förra året. Det blev klassiskt, enkelt och elegant.

Vi har fått upp våra stjärnor och elljusstakar i fönstren. 

Vi har ingen snö och det är plussgrader ute, känns konstigt för årstiden. Häromdagen fotade jag soluppgången från mitt jobbfönster. Det var så vackra färger. Det går inte att göra rättvisa med kameran. Ibland önskar jag att man kunde fota med ögonen.

Just nu kämpar jag med att vara sockerfri. Efter fyra år har jag en svacka men jag ska upp på banan igen.

I veckan ska jag äntligen klippa mig! Det är nästan ett år sedan jag var hos frissan sist. Letar inspiration på nätet. Hittade dom här bilderna på Pinterest. Vi får se vad det blir av det. 

Today we lit the first adventcandle of four. When we lit the fourth candle, christmas is upon us. It’s s busy time of the year. I love advent time because of all the lights and stars that people put in their windows. I took a picture of a sunrise the other day! No photo can make the colors justice. I normally don’t eat suger but right now i’m struggling a bit with that. I need to get back on track. It’s about a year since i last cut my hair. This week i will finally get a wellneeded haircut. I’m looking for inspiration on pinterest. Have a nice sunday everyone and remember to blow out your candles when you leave the room, stay safe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s