Christmas spirit!

Vi kanske ska kalla december för julkalendrarnas tid! Det finns en kalender för allt idag, choklad, lakrits, kaffe, te, lego, nagellack  och hudvård mm. Det har gått inflation i coola paketkalendrar till barnen. Visst var det en mysig känsla att öppna en kalender när man var liten. Det blev som en nedräkning till jul. Det var oftast en luckkalender med bilder som hängde ihop med radio och tv. Nu känns det överdrivet och väldigt kommersiellt. Idag hittade jag en alternativ julkalender på nätet. En julkalender som delar ut uppdrag varje dag fram till julafton. Uppdrag som kan göra tillvaron bättre och trevligare runt om oss. Varför inte sprida lite omtanke och kärlek omkring oss istället! 

There are so many christmas calenders with everything from chocolate, candy, tea, coffee to toys and nailpolish out there today. It feels so excessive and commercial. Why not just spread some kindness and love instead. I found this calender with everything from give someone a smile to ask them how they are doing. Little things that can make a huge difference for someone! That’s true christmas spirit for me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s