Make it yourself! 

Jag och min man håller på med silversmide som ni vet. Jag har funderat på att köpa ett smyckesskrin till de saker vi har gjort. Det är rätt dyrt att köpa så då fick jag för mig att göra ett eget. Jag har bara tagit saker jag redan hade hemma. Visst det blev lite snett och långt ifrån perfekt men oj så kul!

Todays DIY! I made a box to the silver earrings and rings that we have made ourselves. The box is far from perfect but very fun to make. I had all the things at home so it didn’t cost me anything. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s