Christmas trends 2016!

Jag älskar jul och allt som hör därtill! Jag har olika teman i granen varje jul men i övrigt är jag rätt återhållsam och tar bara fram mina favoritsaker. Det har gått trend i jul och varje år ser vi olika saker segla upp på var och vartannat socialt forum. I år har jag noterat följande trender. 

I år är den enkla kvisten framgångsrik bland julpyntet. Gärna en lärkträdskvist med bevarade kottar. Ställ den som den är i en vacker vas. Väljer du att pynta den gör det minimalistiskt.

Bild från Sköna hem


De senaste åren har rumsgranen varit populär. I år är inget undantag. Ju glesare och skirare, desto finare. Antingen i en vacker kruka eller direkt i en glasvas med synliga rötter.

Bild från Sköna hem


I år har vi också sett mycket eukalyptus på kransar. Det ska bara vara en halvtäckt krans. Vi ser också eukalypus i buketter med snittad mörkröd amaryllis eller nåt liknande.

Bild från Designtorget

Bild av Frida Ramstedt (Trendenser)

Sist men inte minst har vi trenden med den kitchiga jultröjan. Något som förut varit ganska töntigt har plötsligt blivit hippt! Hur ända in i det glödhetaste det gick till har jag ingen aning om! Man kan sälja allt med mördande reklam. Nej jag ska inte ha någon…

Bild från Lindex

Above i have listed some of the clearest christmastrends i have seen this year. We see a lot of simple twigs, small christmas trees, eucalyptus with red christmas flowers and last but not least crazy christmas sweaters. My choice of these trends will be the bouquet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s