My kind of television!

Jag tittar oftast på jordnära program som sprider glädje och ger inspiration. Kreativa människor ger mig energi. Jag gillar allt från husvård, genuin musik, pyssel och knåp samt sagor och jul bland mycket annat. Under 2016 har jag bland annat tittat på följande program.

Trädgårdstider! Ett jordnära program med humor och där allt inte är superperfekt men ändå mänskligt och genuint. Trädgårdsskötsel på lagom nivå.

Sommar med Ernst! En tusenkonstnär med många strängar på sin lyra. Älskar kreativitet och pyssel.

Jag har netflix och tittar på en del serier där. Många slutar jag med efter ett par avsnitt. Tröttnar på konceptet liksom. En serie som grep tag i mig och som jag faktiskt tittade klart på var Stranger things. Övernaturliga inslag och duktiga skådisar lyfte serien för mig. Extra kul att Winona Ryder var med.

Just nu följer jag julkalendern Selmas Saga. Har inga småbarn men skäms inte för att säga att den är riktigt bra. Jag har inte kollat på julkalendern sedan min dotter slutade titta. I år känner jag att den är riktigt bra med lagom inslag av humor och saga.

Just nu tittar jag ikapp på Moreus med mera. Älskar allt med den serien, omgivningarna, upplägget, humorn, glädjen och musiken. Skulle så gärna åka dit vid tillfälle och vara med på plats.

Jag håller också på att tittar ikapp på Det sitter i väggarna. En serie som kombinerar vård av gamla fina hus med släkt- och historieforskning. Älskar konceptet och tonen i programmet.

I love to watch programs that give me positivity and energy, programs that inspire me in some way. It can be music, garden work or renovating old houses. It can also be fairy tales or supernatural programs. All of the programs or series above are swedish except Stranger things. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s