Christmas dinner!

Idag var vi på årets julbord. I år hade vi bokat bord på Löfstad slott. Löfstad restaurang har väldigt vackra lokaler om än något krångliga när man ska äta julbord. Maten var väldigt god och allt man önskar sig fanns i överflöd. Personalen var väldigt trevlig. Vi hade tur och fick ett bord i ett lugnt hörn. Alla i vårt sällskap var väldigt nöjda med besöket.

Jag hade en ny blus från Lindex på mig och invigde mina nya kängor. Ni kan också se både nya och gamla frisyren längst ner.

Innan jag klippte mig var jag som vanligt väldigt långhårig. Det syns inte på bilden men ca 1 dm hår kapades av.


Our annual christmas dinner took place at Löfstad castle today. It’s a tradition in our familj to eat christmas dinner in different places every year. We were happy with our visit and all of the good food. I wore a new blouse from Lindex and as you can see i have cut my hair. You can also see me at the hairdressers. At least 10 cm was cut of. I feel like a new person 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s