Let the decorating begin…

Jag längtar efter att få julpynta och göra fint. Mitt tema för granen i år är guld, rött och grönt. Ett par nytillskott till granen har det blivit. Jag har köpt lite viktorianskt julpynt på Ekenäs slott och i Värmekyrkan. Förutom kulorna har jag även investerat i en julkrans som redan sitter på vår ytterdörr. Längre än så har jag inte kommit men det kliar i fingrarna. Min sabla förkylning ska bara försvinna först.fullsizerender

fullsizerender

This year our christmas tree will have the colors gold, green and red. I have bought some victorian christmas decorations and can’t wait to start with the tree. I have also bought a wreath to our front door. Let the decorating begin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s