Christmas feeling!

Julkänslan smyger sig på mer och mer. Julkorten är postade och julgranen är på plats. I helgen ägnar vi oss åt julstädning, julkonsert och så ska vi hämta hem våra egenstöpta ljus. Nästa vecka ska vi göra några inköp till hemmet men annars är det mat och bak som står på schemat. På torsdag kommer min älskade dotter hem, längtar! På fredag ska allt förberedas inför lördag och sedan ska jag bara njuta och julmysa! 

Årets julgran går i rött, grönt och guld!

Julkorten är postade i tid! Jag skriver fortfarande vanliga julkort till familjen och skickar. Jag tycker det ger mer känsla än digitala hälsningar. Vissa får såklart via sociala medier men jag vill inte släppa den handskrivna traditionen  helt.

Vi har en tradition i familjen på min mans sida att vi stöper våra ljus själva. Det är en speciell känsla att tända sina egenstöpta ljus.

Årets julkonsert blev med Peter och Matilda! Vilken ös och vilken bra show. Det var värt varenda krona.

One week to christmas and things are falling into place. The christmas tree is dressed. This year in gold, green and red. Our christmas cards are posted. We saw Peter and Matildas christmas concert yesterday. They were so good! Today we are bringing home our own made candles. We made them last weekend. It’s a family tradition. Next week is all about food and baking. When christmas comes i want to just relax and enjoy the hollidays. There is a lot to be done before that so here we go… today i clean my house and celebrate the fourth of advent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s