Looking back, looking forward!

Så här års brukar tillbakablickarna börja. Vad hände 2016 och nådde man sina mål. Jag har kört på konceptet att göra en målbild i photoshop för att påminna mig om vart jag vill. Det har ju hittills inte funkat alls. Jag känner mig utled på hela ”titta tillbaka och formulera mål framåt” konceptet. Merparten av de mål jag satte upp för 2016 har fallit platt. Jag har mått bättre på många sätt men också sämre på andra sätt. Mina inlägg har präglats av trötthet och avsaknad av energi. Ibland känner jag bara för att radera allt och börja på ny kula. Trots detta kan jag inte riktigt släppa min blogg, den är ju trots allt min dagbok på ett sätt. Det kändes lite bättre när jag startade upp Mitt bokmärke (min bokrecensionsblogg). Då släppte pressen lite på Meonlajn. Jag har även en annan blogg som inte är klar än men som berör ett annat av mina intressen. När den är redo kommer ni att få veta. Vad händer med den här bloggen då? Jag fortsätter som tidigare och gör inlägg när jag känner för det. Jag har inga större planer på utveckling mer än kanske en vlogg vid tillfälle, vill även ha en mer positiv ton och bättre bildhantering.

Jag struntar i löften inför nästa år. Jag vill att mitt 2017 ska präglas av glädje till livet och jag vill ta tillvara på allt som livet erbjuder.
skutt51808_1268167245
This time of year everyone is looking back at their year and then making promises for 2017. I’m tired of the whole concept. I hardly fulfilled any of my outspoken goals for 2016. I felt better in some ways and worse in others. I’m proud of my new book blog and thats a good thing. Right now it’s in Swedish, but my goal is to start to translate parts of it in english. I will let you know! I have decided not to give any promises for next year. I just want to live life to the fullest and enjoy every moment.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s