My calender 2017

Jag tillhör dom som håller hårt i papperskalendern. Jag vägrar kalender i telefonen. På jobbet använder jag både min egen och den på jobbdatorn. Jag köper ofta en med utbytbar framsida. Jag gör kollage i photoshop och sätter dit. De fyra senaste åren har jag illustrerat mina nyårslöften. I år har jag valt att ha ord som påminner om det som är viktigt!

I love my paper calender! I refuse to have my calender in the phone. Call me old fashion but that’s me! I often use calenders where i can make my own front page. The last couple of years i have illustrated my new years resolutions. Next year important words will remind me of what matters most, love, laughter, believe in yourself and so on!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s