The days that just went by!

Halva januari har redan passerat. Dagarna flyger förbi. Då var man inne i vardagslivet igen. Jag har plockat ihop julen och ställt i mitten av vardagsrummet men har inte orkat packa ner sakerna än. Jag är inne i en läsperiod just nu när jag slukar böcker. Jag har tom skaffat lånekort. Vissa böcker vill man läsa men inte köpa och då är ett lånekort perfekt. Igår åt vi hotellfrukost och det var så mysigt och gott. Min man hade bokat bord och bjöd. Lite extra helglyx kan man säga. I övrigt har vi skaffat pass till sommarens äventyr och min dotter är på väg till Paris igen. Den här gången ska hon stanna ca 8 månader. Nu ska jag fixa frukost och sedan ska jag ner till biblioteket en sväng. Resten av dagen ska julen städas ut och morgondagen förberedas med matlådor och så ska jag läsa lite till.

Half of january has passed by so quickly. Everyday life is back on track. I read a lot right now. I have just got my first libarycard in years. It’s perfect when you don’t want to buy a book but still read it. Yesterday my husband and i went and had some hotel breakfast. What a treat! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s