Days, days, days…

Jag har det lite kämpigt med min mage just nu och har inte riktigt orkat blogga. Den har strulat mer eller mindre i tre år på kvällarna men nu strular den hela dagarna. Jag tror det är katarr och halsbränna. Nu har jag köpt ny medicin och försöker tänka på kosten. Om det inte blir bättre snart så måste jag söka läkare för det. Suck! I övrigt har jag det bra och läser mycket böcker. Proppen har gått ur och jag är inne på min sjunde bok för året. Jag har lyckats få till en youtubekanal där jag planerar att göra bokrecensioner på sikt! Det blir mycket arbete med det där, så det dröjer nog ett litet tag innan det finns nåt att se. I övrigt har vi beställt en resa till Italien i sommar och förnyat våra pass.

 OMG Vilket dåligt kort det blev. Tur att inte så många ska se det…

My stomach is giving me huge problems right now. I’m under medication and hope that it will sort it self out. I do not want to visit the doctor. Anyway i read a lot of books right now. I have started a youtube channel but i have not posted anything online yet. We have booked a trip to Italy in the summer and i have renewed my passport. The photo is scarry… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s