Gifts to myself!

Jag läste om prestationspresenter på nätet och tyckte att det lät som en bra sak! I det fallet jag läste om handlade det om någon dyr designgrej. Min kassa är inte så stor men jag tänkte att själva konceptet var bra. Jag unnar mig sällan nåt och tänkte varför inte! Nu har jag kommit fram till två mål! 

1) Låta bli allt med sötningsmedel. Om jag klarar mig till siste februari så får jag kosta på mig ett par örhängen från Edblad. Detta är för att komma igång. Efter det tänker jag sätta upp ett halvårsmål. En sak i taget dock så nu tar vi dag för dag!

2) Jag har kommit ur fas med min yoga! Det känns i hela kroppen kan jag meddela. Jag tänker därför unna mig en illustrerad bok av Bea Uusma (Expeditionen) om André och hans expedition. Jag har läst pocketvarianten men vill ha den riktiga boken med bilder i min hylla. Den blir min om jag klarar att yoga 15 min varje dag till den 31 mars. 

I read about performance gifts to oneself when you reach your goals. What a great idea! This i will copy at once. If i can stay away from sugar one month to start with i will buy myself the earrings from Edblad that you can see above. If i do yoga for 15 minutes every day for two months i will buy myself this great book by Bea Uusma. It’s about André and his expedition. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s