Det där med iMovie!

Jag håller på att försöka lära mig iMovie. Det är tämligen frustrerande när det inte funkar som jag vill. Jag gjorde en ”testfilm” från när vi var ute på promenad i skogen imorse. Solen sken och fåglarna kvittrade. Det är vår i luften även om det fortfarande är ganska kallt ute. Det är inte utan att man känner sig lite dum när man står och pratar med telefonen, haha! Jag har försökt att lära mig göra filmer förut men har inte kommit så långt. Skam den som ger sig, jag ska lära mig detta (förbättra mig) så att jag kan göra de minifilmer jag drömmer om. Det där med musik är en annan svår grej, men jag tänker att så länge jag håller mig till klassisk musik så är det ändå okej. Jag ska forska mer om hur man kan göra med tillägg av musik och om vad som gäller.

Vi har börjat promenera regelbundet i rask takt. Den senaste månaden har vi varit jätteduktiga. Nu ska vi hålla i och öka takten. Vi behöver båda motionera mera och skaffa oss bättre kondition. Allt för hälsan!

I’m trying to learn how to make short movies. It’s really difficult! Well, here you can see one of my first attempts. We took a powerwalk in the woods today. We are trying to exercise more and hope it will make us feel better.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s