Running like the wind!

Idag tog vi en rejäl powerwalk! Vi gick så fort vi orkade och var genomsvetta när vi kom fram. Då insåg vi att vi behöver bättre träningskläder. Jag har inte motionerat på flera år så det är skralt med bra träningsplagg i garderoben. Sagt och gjort! Stadium outlet fick ett besök och vi kom ut med det vi behövde. Nästa gång vi åker till motionsspåret då ska vi testa att småspringa några sträckor. Tricket är nog att ta lite i taget och att öka långsamt. Jag gillar svart och grått så det blev en nästan helt svart outfit för mig. Lite trist men såhär i början vill jag åtminstone känna mig bekväm. 


OMG! It was not yesterday i bought new training clothes. But suddenly it happens! We have been power walking regulary lately. Our goal is to start running in the near future. We have to take it slow though so that we don’t injure ourselves. Well we are now one step closer to our goal👍🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s