Springfeeling!

Idag har det varit soligt men lite kyligt. Vi gick en promenad runt Strömmen. Vi njöt av vädret och av att ha en ledig söndag. Lite varstans poppar våren upp! Vi såg snödroppar och krokus. Det känns hoppfullt även om man av erfarenhet vet att det brukar komma ett och annat snöoväder innan våren är här på riktigt. Fick för mig att ta in lite vårkänsla i en skål. Gick förbi mamma och pappas trädgård och grävde upp en tuva snödroppar. Den ska få stå på balkongen ett tag. Vi får se hur länge den håller sig. 

Spring is in the air! We took a stroll around the stream that runs trough town. We saw a lot of springflowers like crocus and snowdrops. My parents have a lot of snowdrops in their garden. We brought some home with us. Springfeeling in a bowl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s