”Green” gift card!

För några veckor sedan fick jag ett presentkort på blommor av min föräldrar. Idag tog jag en sväng förbi blomsteraffären för att investera i något nytt. Det blev en monstera! En sådan har stått på min gröna önskelista länge. Jag är så nöjd med mitt inköp.

Jag behöver investera i en ny lite större vattenkanna. Min är lite för liten så jag får fylla på typ fem gånger för att kunna vattna växterna här hemma. Jag tänkte ta mig till Indiska och spana på den här varianten för 279kr, finns tydligen i guldfärg också.

A while ago i got a ”green” gift card. Today i bought myself a monstera. It has been on my wishlist for some time now. I’m happy with my new plant. I also need to buy a new watercan, mine is to small. I found this on Indiskas website. I’m going to check it out as soon as i am in town. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s